Skip to content

Over Wensink

Over Wensink


In 2001 begint Peter Wensink met het geven van financieel advies tegen betaling. Destijds was dit baanbrekend. Financieel advies werd immers “gratis” gegeven. De reden hiervoor was simpel. Bij een gratis advies moet er een product worden verkocht om het advies werk betaalt te krijgen. Hoe objectief en eerlijk kan zo’n advies zijn?

Objectief en eerlijk advies was het idee in 2001, en nu nog steeds. Inmiddels is er veel veranderd. Provisiebetalingen zijn bij wet verboden en aan het advies worden steeds meer eisen gesteld. Toch blijft pensioen voor velen onduidelijk.

Wij helpen om de pensioensituatie duidelijk te krijgen. Hoeveel pensioen wordt er uitgekeerd? Wat is er geregeld? Is het allemaal echt nodig? Ervaring leert dat vaak grote kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden.

WENSINK adviseert, doceert en begeleidt ondernemingen, werknemers en andere belangstellenden en beroepsmatig geïnteresseerden.

Wij helpen met de keuzes van vandaag, voor morgen!

Sinds 1 januari 2018 is Tom mede eigenaar geworden van WensinkPensioen.

Vanuit zijn ambitie om een bijdrage te leveren aan een mooiere (financiële) wereld is de dienstverlening van WensinkPensioen inmiddels uitgebreid.

Naast het geven van inzicht in de pensioenregeling wordt nu ook een koppeling gemaakt met duurzame inzetbaarheid van medewerkers en het ontwikkelen van het persoonlijk geluk van medewerkers.