Home » Diensten » Financiële rust

Waarom financiële rust?

Omdat we geloven dat financiële rust een positieve invloed heeft op je gevoel van welzijn.

De enorme hoeveelheid informatie die tegenwoordig beschikbaar is, maakt het lastig om te filteren welke informatie voor jou echt belangrijk is. Dit kan zorgen voor een gevoel van onrust. Wij, als adviseur, helpen je graag om de financiële rust weer terug te vinden.

Doordat we jouw persoonlijke situatie kennen, kunnen we je snel een antwoord geven zodat jij je weer kan richten op dingen die er voor jou echt toe doen!


Klik op de afbeelding voor een voorbeeldrapport


Hoe werkt het?

Omdat we vinden dat financiële rust voor iedereen bereikbaar moet zijn maken we in ons werk gebruik van de modernste technieken. De tijd die we hierdoor besparen komt ten goede aan het persoonlijke contact met jou.

Onze werkwijze onderscheid een aantal stappen die we achtereenvolgens met je doorlopen.

Oriëntatie
Tijdens een vrijblijvend gesprek op ons kantoor nemen we de tijd om kennis te maken en bespreken we de mogelijkheden van onze dienstverlening. We bespreken je wensen en doelen en maken afspraken zodat je weet waar je aan toe bent.

Advies
In deze fase geven we je inzicht in je huidige financiële situatie en slaan we de brug naar je persoonlijke wensen en doelen. In het advies geven we aanbevelingen om je situatie te optimaliseren. Zowel in financiële zin als in relatie tot je persoonlijke wensen en doelen.

Bemiddeling
Als we na de bespreking van ons advies samen tot de conclusie komen dat er behoefte is aan een financieel product helpen we je graag bij de selectie van de juiste aanbieder. Uiteraard kun je het product dan ook via ons afsluiten.

Beheer
Hoe goed het plan ook is dat we samen maken er zullen zich altijd gebeurtenissen voor doen die van invloed zijn op het plan. Het is daarom ook van belang om periodiek te checken of het nodig is om bij te sturen zodat je zeker weet dat je doel gehaald wordt. Uiteraard kun je ons ook al je andere financiële vragen stellen.

Om een vrijblijvend gesprek te plannen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of via Whatsapp.


Wat doen we?

Tijdens het adviestraject nemen we uitgebreid de tijd om je persoonlijke wensen en doelstellingen in kaart te brengen.

Dit betekent dat we je niet alleen inzicht geven in je financiële situatie. Uiteraard kijken we naar de cijfers, maar wat ons onderscheid is dat we daarnaast een koppeling maken met jouw persoonlijke wensen en doelen. Zo krijg je niet alleen een financieel optimale situatie, maar ook een situatie die volledig aansluit bij jouw persoonlijke wensen en doelen.

Jouw geld heeft op die manier niet alleen een financiële, maar ook een emotionele waarde. Het wordt namelijk een middel om je doelen te realiseren.

Als financiële coach helpen we je bij het maken van de keuzes die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie. Zonder dat je zelf financieel specialist hoeft te worden. Omdat we jouw situatie kennen weten we wat bij je past en wordt het makkelijker om financiële keuzes te maken.