Skip to content

Diensten


Als pensioenadviseur hebben we meer dan 15 jaar ervaring. Deze ervaring bestaat onder meer uit het adviseren van ondernemers, werkgevers, ondernemingsraden en accountants/fiscalisten over uiteenlopende pensioenonderwerpen.

Speciaal voor ondernemers in het kleinbedrijf ontwikkelden wij de WensinkPensioenService! De WensinkPensioenService is een efficiënt adviestraject voor een passende pensioenregeling ten
behoeve van je werknemers. Het resultaat is een helder pensioenoverzicht.

Waarom financiële rust? Omdat we geloven dat financiële rust een positieve invloed heeft op je gevoel van welzijn. 

De enorme hoeveelheid informatie die tegenwoordig beschikbaar is, maakt het lastig om te filteren welke informatie voor jou echt belangrijk is. Dit kan zorgen voor een gevoel van onrust. Wij, als adviseur, helpen je graag om de financiële rust weer terug te vinden. 

Doordat we jouw persoonlijke situatie kennen, kunnen we je snel een antwoord geven zodat jij je weer kan richten op dingen die er voor jou echt toe doen!

Speciaal voor ondernemers om oudere medewerkers inzicht te geven in de mogelijkheden en (financiële) gevolgen van pensionering. Het resultaat is een helder overzicht voor werkgever en medewerker.

Vanuit onze overtuiging dat investeren in het geluk van je medewerkers zorgt voor meer rendement op de werkvloer en dat de medewerker zelf invloed heeft op zijn eigen geluksgevoel bieden we met het Rendement van Geluk inzicht in persoonlijke geluksfactoren van je medewerkers. Het alternatief voor een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Het resultaat is een helder actieplan voor de medewerker om zijn geluksgevoel te optimaliseren.