Home » Diensten

Wij, als medewerkers van WensinkPensioen, hebben meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van pensioenadvies. Deze ervaring bestaat onder meer uit het adviseren van ondernemers, werkgevers, ondernemingsraden en accountants/fiscalisten over uiteenlopende pensioenonderwerpen.

Deze service is speciaal ontwikkeld voor ondernemers in het kleinbedrijf. De WensinkPensioenService is een efficiënt adviestraject voor een passende pensioenregeling ten behoeve van je werknemers. Het resultaat van deze service is een helder pensioenoverzicht voor werkgever en voor medewerker.

De enorme hoeveelheid informatie die tegenwoordig beschikbaar is, maakt het lastig om te filteren welke informatie voor jou echt belangrijk is. Dit kan zorgen voor een gevoel van onrust. Wij geloven dat financiële rust een positieve invloed heeft op je gevoel van welzijn en helpen je dan ook graag om deze financiële rust terug te vinden.

Doordat we jouw persoonlijke situatie kennen, kunnen we snel een antwoord geven op jouw vragen. Zo kan jij je weer richten op de dingen die er voor jou echt toe doen!

Deze service helpt inzicht te geven in de mogelijkheden en (financiële) gevolgen van pensionering voor werknemers die al langer in dienst zijn. Het resultaat is wederom een helder overzicht voor werkgever en medewerker.

Wij geloven dat investeren in het geluk van je medewerkers zorgt voor meer rendement op de werkvloer. Vanuit deze overtuiging geven we met het Rendement van Geluk inzicht in de persoonlijke geluksfactoren van je medewerkers. Het resultaat is een duidelijk actieplan voor de medewerker om zijn geluksgevoel te optimaliseren.